Grundig vinduesvask – hold dit hjem pænt og præsentabelt

Ved vinduesvask bliver der vasket med rentvandsanlæg – som er vask demineraliseret vand.

Krystalklare vinduer i både huse, lejligheder og virksomheder

Uanset hvor meget du gør ud af at holde en pæn have, gøre rent i hele hjemmet og investere i dyre designermøbler, så kan dit hjem hurtigt komme til at se trist og uplejet ud, hvis dine vinduer er fedtede og snavsede at se på.

Der er derfor alt mulig god grund til at opsøge professionel hjælp til vinduesvask – så du altid kan holde et pænt og præsentabelt hjem.​ Vores vinduesvask er nemlig dybdegående og efterlader dig med krystalklare ruder.

Leder du efter en kyndig vinduesvasker i eller omkring Kolding, Vejle eller Fredericia, så er du kommet til det helt rette sted. Ved MM Vinduespudsning kører vi rundt i hele lokalområdet og hjælper vores kunder med at få smukke vinduer – i både rækkehuse, lejligheder og villaer. Og vi er derfor også klar til at hjælpe dig!

Morten der vasker vinduer på 1.sal

Vi vasker grundigt med demineraliseret vand

Vores vinduesvask er for dig, der ønsker et helt exceptionelt resultat. Her tilbyder vi nemlig en særligt grundig vask og service, og vi bruger blandt andet demineraliseret vand for at sikre et helt perfekt og klart resultat – uden afmærkninger.

Hvis du ønsker altid at have pæne og rene vinduer i dit hjem, din butik, klinik eller kontorbygning, så tilbyder vi en fast abonnementsordning. Med en sådan ordning kommer vi tilbage med enten 4, 8 eller 12 ugers interval, og giver dine vinduer en grundig rensning.

Ved at lade os stå for din vinduesvask kan du altid forvente, at dine vinduer bliver gjort grundigt rent, så der ingen spor er efter snavs, pollen støv og fedtede fingre. Vi yder en pålidelig service, der leverer den samme høje kvalitet hver eneste gang vi er ude ved dig, hvor du samtidig bliver mødt af en af vores smilende og høflige vinduespudsere.

Kontakt os for en pris på vinduesvask

Prisen på vinduesvask afhænger af, hvor mange vinduer du skal have gjort rent, og om du ønsker at blive en del af vores abonnementsordning.

Du er meget velkommen til at kontakte os og fortælle os om dine behov, hvis du vil have en specifik pris på din opgave med vinduesvask.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med altid at holde dine vinduer fine og rene.

Vi tilbyder desuden også vinduespudsning, hvilket du kan læse mere om her.​

FAQ

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster det at hyre jer?

Alle opgaver er forskellige. Hvis du benytter vores “bestil tid”-funktion, kan du indtaste dine oplysninger, og dermed få et estimat for behandling hos dig. Alternativt, kan du ringe eller sende os en mail.

Kan man tegne et abonnement hos jer?

Vi tilbyder serviceintervaller på enten 4, 8 eller 12 uger. Du har selv mulighed for at bestemme, hvilken dag vi skal komme, samt hvilken tid på dagen, der passer bedst. Hvis du ønsker andre serviceintervaller bliver dette lavet efter aftale.

Gør I andet end at vaske vinduer?

Vi både renser og vasker vinduerne. Når vi renser vinduerne, gør vi det manuelt med håndkraft, mens vi ved vask benytter et anlæg med rent vand (demineraliseret vand).

Kommer I forbi mit område?

Lige pt. kører vi i Vejle, Horsens, Hedensted, Kolding, Fredericia, Give, Brande, Billund samt Juelsminde.

Hvad jeg ikke er tilfreds med resultatet?

Hvis vi har lavet en opgave ved dig, og kvaliteten ikke er, som du ønskede, kommer vi gerne forbi og udbedrer fejlen. Vi ønsker blot, at du giver en melding enten pr. telefon eller e-mail, og så sender vi en kollega forbi.

Der er sket en skade efter et besøg!

Hvis uheldet er ude, og der skulle være sket en skade i forbindelse med vores besøg, er det godt, vi har vores forsikring, der dækker dette. Hvis skaden er sket i forbindelse med vores besøg, beder vi dig rette henvendelsen til enten vores e-mail eller telefonisk hurtigst muligt.

KONTAKT OS I DAG

Kontakt os for at få et tilbud på grundig vinduesvask
Få enestående klarhed med vores professionelle vinduesvaskservice! Uanset om du har brug for vinduesvask til dit hjem eller virksomhed, er vi her for at levere resultater, der skinner.

Vores erfarne hold af vinduesvaskere er dedikerede til at give dig krystalklare vinduer, der forbedrer både æstetikken og lyset i din ejendom. Vi forstår, at hver opgave er unik, og vores tilgang er skræddersyet til dine behov.

Hvorfor vente? Indhent et gratis tilbud i dag og opdag vores konkurrencedygtige priser og skræddersyede løsninger. Vi er her for at gøre din vinduesvaskoplevelse enkel og problemfri.

Er du også træt af en kontaktformular?

Vinduespudsning Danmark Vejle og omegn