Om MM Vinduespudsning

Passioneret og professionel vinduespudsning for både privat og erhverv.

Hvem er vi?

MM Vinduespudsning er et lille, men passioneret team af unge gutter, der har en fælles interesse for at levere den bedste vinduespudsningsservice. For os handler det ikke bare om at gøre rent – det handler om at opbygge relationer med vores kunder og sørge for, at deres hjem altid ser skinnende rene og indbydende ud.

 

Vi har fokus på:

Kvalitet

De bedste materialer og udstyr

Arbejde, udført med omhu og præcision

Tillid og god kommunikation

Morten der vasker vinduer på 1.sal
Morten der vasker vinduer på 1.sal

Lad os hjælpe dig med at holde dit hjem skinnende rent

Vi stræber altid efter at opbygge langvarige relationer med vores kunder, fordi vi mener, at det er det, der gør vores arbejde meningsfuldt.

Vi vil gerne være den vinduespudser, du kan stole på og have tillid til, hver gang du har brug for en hjælpende hånd til at holde dine vinduer rene.

Så kontakt os i dag for at høre mere om vores tjenester og lad os hjælpe dig med at holde dit hjem skinnende rent! Vi glæder os til at lære dig at kende.

Vil du vide mere om os?

FAQ

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster det at hyre jer?

Alle opgaver er forskellige. Hvis du benytter vores “bestil tid”-funktion, kan du indtaste dine oplysninger, og dermed få et estimat for behandling hos dig. Alternativt, kan du ringe eller sende os en mail.

Kan man tegne et abonnement hos jer?

Vi tilbyder serviceintervaller på enten 4, 8 eller 12 uger. Du har selv mulighed for at bestemme, hvilken dag vi skal komme, samt hvilken tid på dagen, der passer bedst. Hvis du ønsker andre serviceintervaller bliver dette lavet efter aftale.

Gør I andet end at vaske vinduer?

Vi både renser og vasker vinduerne. Når vi renser vinduerne, gør vi det manuelt med håndkraft, mens vi ved vask benytter et anlæg med rent vand (demineraliseret vand).

Kommer I forbi mit område?

Lige pt. kører vi i Vejle, Horsens, Hedensted, Kolding, Fredericia, Give, Brande, Billund samt Juelsminde.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med resultatet?

Hvis vi har lavet en opgave ved dig, og kvaliteten ikke er, som du ønskede, kommer vi gerne forbi og udbedrer fejlen. Vi ønsker blot, at du giver en melding enten pr. telefon eller e-mail, og så sender vi en kollega forbi.

Der er sket en skade efter et besøg!

Hvis uheldet er ude, og der skulle være sket en skade i forbindelse med vores besøg, er det godt, vi har vores forsikring, der dækker dette. Hvis skaden er sket i forbindelse med vores besøg, beder vi dig rette henvendelsen til enten vores e-mail eller telefonisk hurtigst muligt.

KONTAKT OS I DAG

Kontakt os for at få et tilbud

Vi ønsker at være din pålidelige vinduespudser, som du kan regne med hver gang, du har brug for assistance med at opretholde dine vinduer i perfekt stand.

Så tøv ikke med at kontakte os i dag for at få flere oplysninger om vores tjenester. Lad os være din partner i at holde dit hjem skinnende rent! Vi ser frem til at lære dig at kende.

Ellers kan du fange os på:

Vinduespudsning Danmark Vejle og omegn