Vinduespudsning med skinnende resultater

Ved vinduespudsning bruges vand og sæbe.​

Vi holder dine vinduer pæne og rene

Leder du efter en kompetent vinduespudser, der kan tage kyndigt hånd om dine vinduer derhjemme, uanset om du bor i lejlighed, hus eller rækkehus? Så kan vi ved MM Vinduespudsning hjælpe dig. Vi tilpasser vores service til din boligtype og bruger altid miljøvenlige produkter og det nyeste udstyr for det perfekte resultat.

Med udgangspunkt i Vejle kører vi rundt i et stort område, herunder til Fredericia og Kolding, og tilbyder vores professionelle hjælp til vinduespudsning for både private og erhverv.​

Morten der vasker vinduer på 1.sal
Morten der vasker vinduer på 1.sal

Vi kan tilbyde vinduespudsning af forskellige boligtyper

Vi tilbyder vinduespudsning af flere forskellige boligtyper, heriblandt:​​

Huse (op til to plan)

Vi benytter os af det bedste udstyr til at rengøre dine vinduer på en effektiv måde. Fra store panoramavinduer til små og sære vinduer, kan du stole på os til at sørge for, at dit hjem altid ser fantastisk ud.​

Lejligheder (op til 2. sal)

Lejligheder kan være vanskelige at rengøre, især når de ligger på 1. sal og op efter, men vi er klar til at tage udfordringen op. Vi sørger for at rengøre alle dine vinduer og give dig et klart udsyn til byen og himlen.

Rækkehuse (op til to plan)

Vi benytter os af det bedste udstyr til at rengøre dine vinduer på en effektiv måde. Fra store panoramavinduer til små og sære vinduer, kan du stole på os til at sørge for, at dit hjem altid ser fantastisk ud.​

FAQ

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster det at hyre jer?

Alle opgaver er forskellige. Hvis du benytter vores “bestil tid”-funktion, kan du indtaste dine oplysninger, og dermed få et estimat for behandling hos dig. Alternativt, kan du ringe eller sende os en mail.

Kan man tegne et abonnement hos jer?

Vi tilbyder serviceintervaller på enten 4, 8 eller 12 uger. Du har selv mulighed for at bestemme, hvilken dag vi skal komme, samt hvilken tid på dagen, der passer bedst. Hvis du ønsker andre serviceintervaller bliver dette lavet efter aftale.

Gør I andet end at vaske vinduer?

Vi både renser og vasker vinduerne. Når vi renser vinduerne, gør vi det manuelt med håndkraft, mens vi ved vask benytter et anlæg med rent vand (demineraliseret vand).

Kommer I forbi mit område?

Lige pt. kører vi i Vejle, Horsens, Hedensted, Kolding, Fredericia, Give, Brande, Billund samt Juelsminde.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med resultatet?

Hvis vi har lavet en opgave ved dig, og kvaliteten ikke er, som du ønskede, kommer vi gerne forbi og udbedrer fejlen. Vi ønsker blot, at du giver en melding enten pr. telefon eller e-mail, og så sender vi en kollega forbi.

Der er sket en skade efter et besøg!

Hvis uheldet er ude, og der skulle være sket en skade i forbindelse med vores besøg, er det godt, vi har vores forsikring, der dækker dette. Hvis skaden er sket i forbindelse med vores besøg, beder vi dig rette henvendelsen til enten vores e-mail eller telefonisk hurtigst muligt.

KONTAKT OS I DAG

Få et tilbud på vinduespudsning med skinnende resultater

Ønsker du krystalklare vinduer, der lyser dit hjem eller din virksomhed op? Vores vinduespudsningsservice leverer skinnende resultater, der vil forbløffe dig.

Vores dedikerede team af professionelle vinduespudsere er klar til at tage sig af dine vinduer, uanset om du er en privatperson eller en virksomhedsejer. Vi forstår vigtigheden af rene vinduer for både æstetik og funktionalitet.

Spar tid og bekymringer ved at indhente et hurtigt og gratis tilbud fra os i dag. Vores konkurrencedygtige priser og skræddersyede løsninger sikrer, at du får den bedste værdi for pengene.

Ellers kan du fange os på:

Vinduespudsning Danmark Vejle og omegn